HUISJE HUREN CURACAO
 Vakantiehuis Huren Curacao

Santa Catharina Resort Reviews  

Reacties van onze gasten:

Gastenboek

80 berichten op 16 pagina's
Dik en Patricia Klein Ligtenberg
26-06-22 21:30:43
Hebben onze welverdiende vakantie op resort verbleven, zijn erg gastvrij ontvangen, ze hadden ook op verzoek de eerste boodschappen voor ons gehaald. Huisje zag er mooi en schoon uit, vanaf hier waren de beaches en bezienswaardigheden goed te bereiken. Tips gekregen ivm navigatie, boodschappen en restaurants om te kunnen eten. Jacco en Silvia bedankt voor deze mooie ervaring. Tot een volgende keer.
Jennifer en Maarten Lennart en Quinten
05-06-22 20:52:39
Wij zijn 6 maanden op het Santa Catharina resort verbleven. We hebben gedurende die tijd van Jacco en Sylvia het huis en een auto gehuurd. We hebben een onvergetelijke tijd hier gehad. Het voelde echt als ons thuis.
De gastvrijheid van de verhuurders is fantastisch! Niks is te veel voor ze, ze staan altijd klaar om hun gasten te helpen en van alle gemakken te voorzien.
Het Santa Catharina resort is een veilig, klein, rustig en gemoedelijk resort en binnen 17 minuten sta je in Willemstad en op de bekende stranden.
Voor een heerlijke vakantie op Curaçao ben je bij huisjehurencuracao.nl op de juiste plek!

Jacco en Sylvia bedankt voor alle goede zorgen!
Cynthia Middel
01-06-22 19:42:49
Heerlijke plek.
Mooie ruime en schone huisjes. Veel privacy. Jacco en Sylvia hebben overal aan gedacht 👌🏽
Nikita Tarry
10-05-22 19:27:39
We hebben een geweldige tijd gehad bij Huisje Huren Curacao. Jacco en Sylvia zijn super vriendelijk en helpen altijd waar nodig.
De bungalow was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Het park is heel goed onderhouden en met kinderen ook heel prettig, fijn zwembad en privacy.

Al met al echt een aanrader!
Saskia Aalders
08-05-22 15:13:55
We hebben een super vakantie gehad. Heerlijk rustige plek om te verblijven en toch dichtbij alle mooie plekken en de natuur. De huisjes zijn voorzien van alles wat we nodig hadden en heerlijk fris! De service van Jacco en Sylvia is top! Boodschappen waren gedaan, de handdoeken steeds gewassen, auto stond klaar, en altijd bereikbaar voor vragen.
Tonen: 5  10   20
huisje_huren_curacao (44)
huisjehurencuracao_tropischebungalows
autohuur_curacao_
curacao_vakantiehuis
huisje_huren_curacao (37)
santa_catharina_resort (6)

HUISJE HUREN CURACAO 

Sprado Verhuur