Huisje Huren Curacao

GASTENBOEK


Santa Catharina Resort

Santa Catharina Resort recensie

REVIEWS

Welkom op de review pagina voor Huisje Huren Curacao, Santa Catharina Resort.


Hier delen onze gasten hun ervaringen over hun verblijf in een van de vakantiewoningen van Huisje Huren Curacao op bungalowpark Santa Catharina Resort.

       

REACTIES VAN ONZE GASTEN

SUZUKI VITARA | Mei 2024

Wij zijn de gehele maand mei op Santa Catharina Resort geweest

We hebben daar een super vakantie gehad

We hadden voor 4 weken een auto gehuurd bij Jacco en Sylvia Sprado (Wonen op het park)

Wat zijn de mensen gastvrij en behulpzaam ze staan voor iedereen met van alles en nog wat klaar,waar je om vraagt wordt direct geregeld

We werden gehaald en na 4 weken weer gebracht op de luchthaven

Wij werden in contact gebracht met Jacco door de eigenaar van ons gehuurde vakantiehuis voor het huren van een auto,dit is uitstekend bevallen en zeker voor herhaling vatbaar

Deze kleinschalige locatie is een aanrader zelfs de verhuurder van onze auto is een aanrader

Wij waren voor de vierdekeer op het eiland maar het was onze eerstekeer op dit park

Onze plannen zijn om volgend jaar weer naar Santa Catharina Resort te gaan en hopen dan ook weer met een auto van Jacco en Sylvia het eiland rond te toeren

Cees en Wilma

SUZUKI JIMNY | mei 2024

tis alweer een week geleden dat wij op dit heerlijke park konden verblijven. wat een rust.....Heerlijk de dag beginnen en/of afsluiten met een heerlijke duik in het zwembad. Wat een heerlijke plek om terug te komen na een dag op een van de vele bekende stranden, Willemstad, Landhuis Brakkeput Mei Mei, Curacao Ostrich Farm, christoffelberg etc etc, Dit alles bezocht in een van geweldige auto's, tevens verhuurd door Jacco en Sylvia.

Dit was ons eerste bezoek aan het eiland, maar weten nu al dat wij hier zeker terug gaan komen.


Fam. Spoor

Gasten Bungalow Kas Huki

(Bungalow Kas Huki - meer info neem contact met ons op, HuisjeHurenCuracao.nl)

WARAWARA | mei 2024

14 dagen met ons gezin van 5 in huisje WaraWara op park Santa Catharina verbleven, en daar een fijne vakantie gehad.


Huis was netjes, voorzien van alles wat je nodig hebt voor een prima vakantie.

Jacco en Sylvia zijn erg vriendelijke en betrokken beheerders, die ons van veel info hebben voorzien over het eiland, leuke locaties, stranden, restaurants e.d. Ook hebben we een auto bij hun gehuurd, wat ook prima was geregeld


Kortom, wij kunnen iedereen

Een verblijf bij hun aanbevelen.

Fam. Van Alen

POOLHOUSE | mei 2024

In mei mochten we verblijven in the Poolhouse. Wat een heerlijk en ruime plek om te mogen ontspannen en genieten. Perfecte bedden, superfijne douche en ook fijn dat er een wasmachine aanwezig was. Vooral het fantastisch ruime terras was zo relaxed. Een duikje nemen was de hoek om dus gebeurde extra om even heerlijk af te koelen. Wat een relaxte vakantie op een prachtige plek, het was weer super lieve Jacco & Syl.

Reggie 

POOLHOUSE | april 2024

We mochten begin april weer naar curacao..deze keer the poolhouse op het santa catharina resort...

We werden.opgehaald door Jacco omdat we bij hun ook een auto hadden gehuurd.

Op het resort stond Sylvia ons op te wachten.

Onze mond viel open..we waren helemaal van ons stuk door het grote huis met fantastisch groot terras.

Het huis zelf is compleet ingericht incl wasmachine en zelfs vaatwasser.

De keuken is gewoon goed compleet...er ontbreekt niks.

Alles is schoon en fris... matras van het bed leek wel nieuw zo schoon.

Jacco en sylvia zijn fantastische gastheer/vrouw..

We voelden ons gelijk thuis.. alles konden we vragen...niks onmogelijk..goede auto ook.

Wij zijn lyrisch!!!!

Waar ik voor deze vakantie nog twijfelde of dit misschien voorlopig de laatste keer curacao was..er zijn tenslotte nog veel meer mooie plekken op de wereld ...

Is die twijfel nu weg..sterker we hebben voor volgend jaar al om een plek gevraagd.


Dit is relaxen als een koningspaar.

Martin en Helma

LOFT 27 | maart 2024

Voor de tweede keer naar Curacao en weer op Santa Catharina resort. Mooi onderhouden en rustig resort met een fijn zwembad om lekker af te koelen. 

Jacco en Sylvia hadden alles weer goed geregeld, de transfer, de huurauto en de boodschappen service. We hebben weer genoten van 2.5 week op Curacao en in de mooie Loft27.

De woning is mooi, sfeervol ingericht en zeer ruim en alles wat je maar nodig hebt.


Tot de volgende keer ...........

Groetjes van Ronald en Monica Goudswaard

POOLHOUSE | maart 2024

We hebben enorm genoten van ons weekje in het Poolhouse. Heerlijk ruim huis van alle gemakken voorzien met een riant terras waar het door de ligging op de wind goed vertoeven is. En als je echt wil afkoelen lig je in een paar stappen in het meestal lege zwembad. Jacco en Sylvia bedankt voor de gastvrije ontvangst en graag tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Jasper & Jessica

POOLHOUSE | 3 nov 2023 tot 1 mrt 2024

Wat hebben we weer genoten van het riante Poolhouse, met vaatwasser! En wasmachine, geweldig. Wat hadden we een relaxte tijd! Leuke buren leren kennen, lekker gekookt en soep gemaakt voor velen! Bedankt Sylvia en Jacco voor de goede service en we zien elkaar op 1 juni weer.

Liefs van ons 2, JoKe.

Kees en Johannes

LOFT 27 | januari 2024

Heerlijke vakantie gehad op dit mooie resort gelegen aan de rand van een rustig natuurgebied. Willemstad en de bekende strandjes zijn op 15 minuten rijafstand. Een goede huurauto kan moeiteloos via Jacco of Sylvia worden geregeld. Daarnaast hadden zij tal van goede tips wat betreft restaurants en leuke activiteiten om te doen op het eiland. Wij verbleven in de mooie nieuwe loft, van alle gemakken voorzien, heerlijk ruim, uitstekende wifi en super schoon.

Jacco en Sylvia we hebben genoten, dank voor alles en we komen graag weer terug!

Familie Devilee-Palm

Bungalow | dec 23 / jan 24

Wat een heerlijke tijd hebben we gehad onze gastheer en gastvrouw niks was hun teveel. Mooi eiland en de huurauto van Jacco en Silvia was prima en goed geregeld. Dus Jacco en Silvia bedankt voor alles.

Grt Henk en Geertje Smit

Bungalow | 04-12-23

Afgelopen december 2,5 week verbleven in bungalow WaraWara op het Santa Catharina Resort. Bij aankomst uitgebreid uitleg gekregen over het huisje en de auto. Ook wat tips gekregen qua uitstapjes en lunch/dinner. Bungalow WaraWara is heerlijk ruim en heeft een prachtig uitzicht. Slaapkamers allen voorzien van airco. In het huisje ontbreekt het je aan niets en alles mbt keukengerei, handdoeken en beddengoed is ruim aanwezig. Een appje en de vuile was wordt opgehaald. Op dezelfde dag gewassen en gevouwen weer retour! Jacco en Sylvia staan altijd voor je klaar, waar je ze ook vraagt of nodig hebt. Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad die zeker voor herhaling vatbaar is!! 


Jacco en Sylvia, bedankt voor het hartelijke ontvangst en de goede zorgen!!!


Groetjes,

Jeroen & Liane

review santa catharina resort

Loft 27 | 04-11-23

Wat een heerlijke loft waar wij in verbleven op dit super fijne resort. Groot, ruim opgezet, fris van kleur en van alle gemakken voorzien. De foto's op de website geven een exact beeld van hoe het eruit ziet. Grote koelkast en vriezer. Vaatwasser. Mooie badkamers. Aan alles is gedacht. Heerlijke week gehad.

Sandra en Serge

santa catharina resort review

PoolHouse | 19-11-23

Wat een geweldig resort om te verblijven! Bij aankomst op de luchthaven van Curacao stond Natasja Gibbs van Dushi Taxi (aanrader!!) al op ons  te wachten. Toen we bij het Santa Catharina Resort aankwamen stonden Jacco en Sylvia klaar om ons te verwelkomen. We kregen een rondleiding door het Poolhouse, alles werd even uitgelegd en zelfs de boodschappen voor onze eerste dag stonden al klaar. Wat een luxe! We hebben een heerlijke tijd gehad, genoten van de accommodatie en het prachtige uitzicht (bij helder weer kon je zelfs Bonaire zien liggen), lekker genoten van het zwembad en van de gastvrijheid van Jacco en Sylvia. Of je nou schone handdoeken nodig hebt of tips waar naartoe te gaan. Je hoeft het maar te vragen en het werd geregeld. Bedankt voor alles en hopelijk weer een keer 'tot ziens'.


Groetjes,

Fjodor, Diana, Jesse en Noa

review huisje huren curacao

LOFT 27| 04-10-23 

Voor de tweede keer dit jaar een heerlijke vakantie gehad bij Jacco en Sylvia. In mei j.l verbleven wij in het poolhouse voor 3 weken en recent in het super mooie nieuwe loft. Het is voor ons elke keer een vorm van thuiskomen, wat een vriendelijke en gastvrije mensen zijn Jacco en Sylvia, niets is hun teveel staan altijd voor je klaar bij wat je ook vraagt.

Hopelijk kunnen we weer snel een boeking maken voor volgend jaar!!

Fred en Angelique

huisje huren curacao review

Bungalow | 01-10-23


Wij hebben twee weken mogen genieten op Santa Catharina Resort. Een heerlijke vakantie gehad in de prachtige bungalow Turtuga. De bungalow is van alle gemakken voorzien en gelegen in een rustig en mooi aangelegd resort waar je heerlijk kunt relaxen. De beheerders Jacco en Sylvia zijn enorm gastvrij, waarbij je ook terecht kunt voor inspiratie en tips. Ook hebben wij bij hun een fijne auto gehuurd om de mooie strandjes te bezoeken en van het eiland te genieten. Als service stonden de eerste boodschappen op ons te wachten bij aankomst. Kortom een heerlijke plek om nog eens terug te komen! Bedankt voor jullie gezelligheid en gastvrijheid :)

Patrick en Meriam

Bungalow | 19-08-23

Afgelopen weekend teruggekomen van ruim 2,5 week vakantie in Curacao waar wij verbleven in Villa WaraWara op het St. Catharina Resort. Heel erg hartelijk ontvangen door Jacco en Sylvia. Het huisje is voorzien van alle comfort. Ruime en nette kamers met airco en vooral de wifi waar de kids enorm blij van werden! Jacco en Sylvia hebben ervoor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Was er een koelbox nodig dan stond hij er. We hoefden maar een appje te sturen en de was werd opgehaald en einde dag weer schoon teruggebracht.


Jacco en Sylvia, nogmaals heel erg bedankt en jullie zien ons zeker weer terug!

Bernard en Chantal

Bungalow | 17-08-23

Heerlijk vakantie gehad in een super huisje (bungalow 4) op Santa Catharina Resort. Goede service en hele lieve mensen (Jacco en Sylvia). Niets is ze te gek om je een goed vakantiegevoel te geven. Bedankt en (zeker) tot de volgende keer!

Bert en Mariska Rikkers

Bungalow | 15-07-23

Net 5 dagen terug van weer een heerlijk verblijf bij Jacco en Sylvia. Wat een pracht mensen zijn dat op een pracht resort en van alle gemakken voorzien met een heerlijk uitzicht! Auto kun je erbij huren. Wij zijn hier nu voor het tweede jaar op rij geweest en eigenlijk al wel klaar voor de derde. Op Santa Catharina Resort is het gewoon een gevoel van thuiskomen maar dan nog beter!!! Echt een hele grote aanrader 

Dennise, Patrick Draaisma 

The PoolHouse | 15-04-23

Net terug van een heerlijke vakantie en verblijf met ons gezin bij Jacco en Sylvia op Santa Catharina Resort. We verbleven in het PoolHouse wat erg smaakvol ingericht is en ruim van opzet. Aan alles is gedacht. Superlieve mensen die je volledig in de watten leggen. Service op en top. Wij komen zeker nog een keer terug. Het is een echte aanrader.

Ingrid van Loon

The PoolHouse | 06-04-23

Met zeer veel plezier 2 weken in het Poolhuis verbleven, perfect weer gehad, genoten van het zwembad en veel tips mbt restaurantjes, snorkel plekken etc. van Sylvia en Jacco ontvangen. Voortreffelijke gastvrouw en -heer die er alles aan doen om hun gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven :-) Genieten vanaf de zeer ruime veranda van de zonsopkomst en vanille sky. Wij komen dan ook zeker nog een keer terug!

Madelon en Dick van Kleef

The Poolhouse | 25-03-23

Opnieuw hebben we een fantastische tijd gehad op het St. Catharina Resort. Heerlijk rustig en prachtig aangelegd park, naast het wandelgebied van de St. Jorisbaai en op 10 autominuten van stranden en Willemstad. Deze keer verbleven we in het Poolhouse, wat een ruimte en zo mooi ingericht! Alles is aanwezig en veel plezier gehad van het elektrische oventje (knapperige broodjes in de ochtend), het huis is schoon. The Poolhouse ligt wat hoger, en daardoor staat er een heerlijke wind op het overdekte terras (porche) met uitzicht op zee. Bij helder weer zagen we Bonaire liggen. 

De lieve en zeer behulpzame beheerders Jacco en Sylvia wonen zelf op het park en niets is hun teveel. Het St. Catherina resort is echt een aanrader voor een topvakantie.

Wij komen op zeker terug naar ons geliefde Curacao en naar dit fijne resort.

Herma en Hans Kok

Bungalow | 20-02-23

Heerlijk 5 weken in huisje Kolibrie gehad. Het huisje is ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Heel erg verwend door Jacco en Sylvia niets is hun teveel. Gelijk antwoord op vragen bij appen zelfs als ze vrij zijn. Wij komen zeker terug heerlijk zwembad waar je lekker baantjes kan zwemmen en heerlijk kan zonnen. Mooie huurauto's en dichtbij stranden en restaurants en je kan heerlijk naar de sint Jorisbaai wandelen.

Ferdie en Willemien Moe

The Poolhouse | 10-01-23

Geweldige vakantie gehad in het poolhouse! Mega ruim huis met heerlijke keuken en uitzicht op het zwembad! Prachtig mooi aangelegd resort en van alle gemakken voorzien. Sylvia en Jacco bieden een geweldige service waardoor het op je vakantie aan niets ontbreekt!!

Bastaan en Veronique Princee

The PoolHouse | 25-10-22

Wat een heerlijke week hebben we gehad. Een mooie rustige plek en een heerlijk huis, schoon en ruim. Jacco en Sylvia bieden fantastische service met bijvoorbeeld ruim voldoende schone handdoeken (en anders gratis wasservice), auto voor de deur, snorkelspullen om te lenen, tips voor navigatie en taxi, en genoeg tips voor leuke uitjes en restaurants. Het zwembad was ook heerlijk. We hebben echt genoten en komen zeker terug als we nog eens op Curacao zijn.

Lisette Dors

The PoolHouse | 25-09-22

Een ontzettend fijne vakantie gehad in het Poolhouse. Een compleet ingericht huis vlakbij het zwembad. Een echte aanrader. Jacco en Sylvia zijn goede gastontvangers vriendelijk behulpzaam en gezellig. Een echte aanrader voor een fijne vakantie op Curacao.

Roberto en Anita L

The PoolHouse | 20-08-22

We zijn zojuist terug van een heerlijke vakantie op Curacao. We hebben The PoolHouse en bungalow Flamingo gehuurd voor twee weken bij Jacco en Sylvia. We waren met 4 tieners. Huisjes zijn spik en span schoon, van alle gemakken voorzien en alles wat je nodig hebt of wilt weten kun je via Jacco en Sylvia geregeld krijgen. Zwembad is heerlijk. Het parkje ligt op 15 min van Mambo beach of Jan Thiel en wordt zeer goed onderhouden. 

Jacco en Sylvia nogmaals bedankt voor de goede zorgen, jullie hebben het top voor elkaar daar.

Sandra Teulings

PoolHouse 11-08-22

Het is al even geleden dat we er waren (21 februari t/m 8 maart)...maar denken nog vaak aan hoe geweldig het was. We zijn alweer aan het aftellen dat we weer mogen :-) We kunnen niet in woorden uitdrukken hoe fijn het was, alleen al om Jacco en Sylvia na twee jaar weer te zien, veel gezellige momenten gehad met die twee schatten. Het verblijf in het Poolhouse is fantastisch, van alle gemakken voorzien en zeker met alle service die Jacco en Sylvia erbij leveren....kan het iedereen aanraden. Verder hebben we genoten van de leuke strandjes, heerlijke restaurantjes maar vooral de rust op Santa Catharina Resort. Het was een geweldige ervaring, Curacao heeft ons hart gestolen....we gaan er vast een jaarlijks reisje van maken.

Nils&Barbara Geene

Bungalow | 07-08-22

Wat hebben wij (gezin met twee kinderen) een fantastische vakantie gehad op het Santa Catharina Resort! Een heerlijk rustig resort, met mooie bungalows en een fijn zwembad. Onze bungalow was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Jacco en Sylvia zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, zij zorgen voor een zorgeloos verblijf. Met de huurauto waren Willemstad, diverse strandjes en restaurants prima bereikbaar. Een aanrader!

Familie Groeneveld

Bungalow | 03-08-22

Heerlijk genoten voor de tweede keer bij Jacco en Silvia! Het huisje was geweldig met onze eigen tuin waarop we heerlijk konden genieten. Santa Catharina Resort kenden we al van de vorige keer en wederom was het uitmuntend. Twee superhosts die er alles aan doen om je vakantie zo relaxed mogelijk te laten verlopen. Van begin tot eind super. Bedankt wederom en wie weet tot ziens!

Monique Bakx

Bungalow | 29-07-22

Wat een heerlijke plaats om je vakantie te vieren, alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs boodschappen wordt voor je gehaald voor de eerste dag. En de huurauto staat klaar voor gebruik. Een prachtig goed onderhouden resort met mooie en schone bungalows waar alles wat je nodig hebt aanwezig is en een goed zwembad om af te koelen. Het ontbreekt je aan niks als je hier je vakantie boekt. Jacco en Sylvia staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Zeker een plek om vaker terug te komen bij een vakantie op dit eiland. We hebben een heerlijke vakantie gehad maar komen zeker terug, nogmaals bedankt Jacco en Sylvia en tot gauw.

Robert Van den Donker

Bungalow | 13-07-22

Net terug van twee heerlijke weken op dit prachtige resort van Jacco en Sylvia. Wat een schatten zijn dit! Ontvangst was meteen een gevoel van thuiskomen. Prachtig, schoon en zeer leuk ingericht huis incl auto voor twee weken. Het is geen groot resort maar wel heerlijk rustig gelegen. En met de auto is alles prima te doen! Deze mensen is echt niets teveel! Tips en tricks in overvloed en zelfs voor een paar begin boodschapjes bij aankomst is ze niets teveel! Wij zijn met pijn in ons hart weer terug naar Nederland gegaan. Maar hopen hier zeker snel alleen of met onze meiden terug te komen! Maar terugkomen is een ding wat zeker is. Jacco en Sylvia nogmaals bedankt voor deze twee onvergetelijke weken! Wat hebben we genoten!

Patrick en Dennise Draaisma

Bungalow | 26-06-22

Hebben onze welverdiende vakantie op resort verbleven, zijn erg gastvrij ontvangen, ze hadden ook op verzoek de eerste boodschappen voor ons gehaald. Huisje zag er mooi en schoon uit, vanaf hier waren de beaches en bezienswaardigheden goed te bereiken. Tips gekregen ivm navigatie, boodschappen en restaurants om te kunnen eten. Jacco en Silvia bedankt voor deze mooie ervaring. Tot een volgende keer.

Dik en Patrcia Klein Ligtenberg

Bungalow | 05-06-22

Wij zijn 6 maanden op het Santa Catharina Resort verbleven. We hebben gedurende die tijd van Jacco en Sylvia het huis en een auto gehuurd. We hebben een onvergetelijke tijd hier gehad. Het voelde echt als ons thuis. De gastvrijheid van de verhuurders is fantastisch! Niks is te veel voor ze, ze staan altijd klaar om hun gasten te helpen en van alle gemakken te voorzien. Het Santa Catharina Resort is een veilig, klein, rustig en gemoedelijk resort en binnen 17 minuten sta je in Willemstad en op de bekende stranden. Voor een heerlijke vakantie op Curacao ben je bij huisjehurencuracao.nl op de juiste plek!


Jacco en Sylvia bedankt voor alle goede zorgen!

Jennifer en Maarten

Lennart en Quinten

Bungalow | 01-06-22

Heerlijke plek.

Mooie ruime en schone huisjes.

Veel privacy. Jacco en Sylvia hebben overal aan gedacht.

Cynthia Middel

Bungalow | 10-05-22

We hebben een geweldige tijd gehad bij Huisje Huren Curacao. Jacco en Sylvia zijn super vriendelijk en helpen altijd waar nodig.

De bungalow was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien.

Het park is heel goed onderhouden en met kinderen ook heel prettig, fijn zwembad en privacy.


Al met al echt een aanrader!

Nikita Tarry

Bungalow | 08-05-22

We hebben een super vakantie gehad. Heerlijke rustige plek om te verblijven en toch dichtbij alle mooie plekken en de natuur. De huisjes zijn voorzien van alles wat we nodig hadden en heerlijk fris! De service van Jacco en Sylvia is top! Boodschappen waren gedaan, de handdoeken steeds gewassen, auto stond klaar en altijd bereikbaar voor vragen.

Saskia Aalders

Bungalow | 25-04-22

Voor de 2e keer in Santa Catharina Resort vakantie gevierd. We hebben weer een super fijne tijd gehad. Het huisje is schoon, compleet en gezellig ingericht en een goed bed. Het resort is heerlijk rustig en 's avonds kan je hier lekker buiten zitten zonder door de muggen te worden lek geprikt. Het resort wordt goed onderhouden en ziet er dus prachtig uit. Jacco en Sylvia, het was weer erg fijn om bij jullie te zijn. We komen zeker weer een keer jullie kant op.

Diana Hogendorf

Bungalow | 23-04-22

We hebben een hele fijne tijd gehad! Bedankt voor jullie gastvrijheid Sylvia en Jacco. Tot snel!

Michelle Raps

Bungalow | 23-04-22

Hele fijn vakantie gehad met ons gezin! Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was goed geregeld, schoon en netjes huis. Jacco en Sylvia zijn vriendelijke toegankelijke mensen!

Elise Vleij

The PoolHouse | 22-02-22

Een heel fijn verblijf gehad in 'the poolhouse'. Het voelde  gelijk heel veilig en vertrouwd. Jacco en Sylvia zijn heel klantvriendelijk, zorgzaam en altijd in voor een gezellig praatje. Ze doen er alles aan om je een fijne vakantie te bezorgen. Wij raden dit resort zeker aan!

Noreen, Emma & Tessa

The PoolHouse | 10-02-22

Ook wij hebben nu voor de tweede keer vier weken een heerlijke vakantie genoten in Santa Catharina Resort. Heerlijk klimaat, heerlijk rustig en goed verzorgd bungalow park. Fijn zwembad en alles schoon en goed onderhouden. En dan niet te vergeten de klantgerichtheid van Jacco en Sylvia, allebei altijd goed gehumeurd, vriendelijk en zeer ondersteunend. Een echte aanrader!

Han en Rogata Schuchmann

The PoolHouse | 15-01-22

Mijn familie heeft een fantastisch en zeer fijn verblijf gehad in de geweldige Poolbungalow. We hebben zelfs een aantal dagen bijgeboekt. Het fijne verblijf was mede te danken aan Jacco en Sylvia, geweldige gastheer/gastvrouw. Dit vakantiepark is zeker een aanrader en we komen er graag terug!


Lemmer

Bungalow | 17-12-21

4 weken verblijf in huisje nr. 6. Wij hebben het heerlijk gehad. Huisje was prima. Jacco en Sylvia zijn schatten. Waar zij kunnen helpen, doen ze het voor je. O.a. Strandstoelen, wokpan en info over reilen en zeilen op Curacao. Vrijblijvende tips voor nieuwe gasten; Pop s place en gemeentelijk gratis strand caracasbaai. Er staan overdekte banken. Wij namen als extra nog de strandstoeltjes mee. Christoffelberg wandelen/klauteren is een must. Gemeentelijk strand Marie pampoen met visrestaurant is ook een must. Voornamelijk locals. Sfeer is gemoedelijk. Wel zelf stoeltjes meenemen. Om Willemstad een beetje te verkennen hebben wij 2 wandelingen gedaan met Dushi Walks van Jacqueline. Erg nuttig. Lions dive met 50 meter zwembad en strandrestaurant Hemminghway op Mambo beach. In otrabande klein café Netto. Aanrader. Vooral vrijdags vanaf 19 uur. kokomo beach vonden wij ook prettig. Wij zijn nog niet klaar met Curacao. Komen beslist weer terug. Autotip: Huur een auto bij Jacco en Sylvia. Niet duur, en kwaliteit en service is top.

Geert en Yvonne Verbeet

Bungalow | 14-12-21

We hadden in eerste instantie 3 weken geboekt maar zijn 6 weken gebleven. Fantastische bungalows, fantastische plek, ongelofelijk uitzicht. Rustig resort. We hebben erg genoten en komen snel terug. Auto huren is wel een must.

Johannes Teunissen

Bungalow | 08-12-21

Geen wonder dat alle reacties in dit Gastenboek zo lovend zijn...

Jacco en Sylvia zorgen er mede voor dat je verblijf, wij waren drie weken de bewoners van huis nr. 8, uiterst plezierig is! Voor herhaling vatbaar; een absolute aanrader.

Cor van de Stroet

Bungalow | 22-11-21

Voor de tweede maal op dit prachtig rustig gelegen resort geweest. Huisje (nr4) was netjes en schoon. We hebben daar een prima vakantie gehad. Jacco en Sylvia zijn vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan en veel tips geven. Als wij weer naar Curacao gaan wordt dit weer onze bestemming.

Eric Van Bavel

Bungalow | 27-09-21

Wat hebben wij een fantastische vakantie gehad! Dit kwam mede door Jacco & Sylvia, zij hebben ons talloze goede tips gegeven voor het eiland. Wat een lieve mensen! Je kan alles aan ze vragen. Het huisje waarin wij verbleven (huisje nr 8) was top! Mooi schoon en goed verzorgd.


Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid en goede zorgen!

Groetjes Mirella en Lars

Mirella en Lars Goorhuis

Bungalow | 31-08-21

Voor de 2e keer geweest naar dit gezellige en goed onderhouden resort. We hebben weer heerlijk genoten in huisje Kolibrie. Het huisje is sfeervol en van alle gemakken voorzien waardoor je je er echt thuis voelt. Jacco en Silvia zijn 2 schatten die er alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken! We komen zeker snel weer eens terug!

Jules, Monique en Quinten Prince

Bungalow 29-08-21

Jacco & Sylvia


Wat was het weer een fijn verblijf de afgelopen 16 dagen. Het voelde weer als thuiskomen en wat is dat een fijn gevoel. Bedankt dat we weer mochten verblijven in 1 van onze favoriete huisjes. En natuurlijk bedankt voor jullie gastvrijheid!


Tot snel!

Groetjes Robin, Melissa & Calvin

Fam. Bleijenberg

Bungalow | 07-08-21

Jacco & Sylvia,


Bedankt voor jullie gast vrijheid, we hebben heerlijk genoten van onze vakantie, op een prachtig maar vooral rustig resort.

De jongens hebben heerlijk gebruik gemaakt van de zwembad en willen graag terug naar huis nr8. Wie weet tot gauw.

Familie Frans-Martina

Bungalow | 30-07-21

Wat hebben we weer ontzettend genoten! Het voelde als thuis komen. Dit jaar hadden we bungalow 4, de studio en de Suzuki Vitara, 21 dagen heerlijk onbezorgd genieten. Alles was weer aanwezig en top geregeld, inclusief de transfers. Sylvia & Jacco, dank voor jullie goede zorgen! Hopelijk tot snel!!!

Mascha, Odin, Jamie en Senna Burger

Bungalow | 06-07-21

Wat is het toch een mooi en rustig resort met een geweldig zwembad. Vorig jaar zijn we een weekje geweest en dit jaar hebben we 14 dagen genoten van opnieuw een heerlijk schoon en mooi ingericht vrijstaand huis met een hele fijne overdekte achterporch. Alle benodigdheden zijn aanwezig om van een onbezorgde vakantie te genieten op heerlijk Curacao. Echt alles is goed geregeld door Sylvia en Jacco, het plezier straalt van ze af. Het park ligt aan een uitgestrekt wandel en mountainbike gebied tussen de zee en de St. Jorisbaai, maar een auto huren is wel noodzakelijk om de stranden/baaien en Willemstad te bezoeken. Wij hebben onze plek gevondenn in St. Catherina en komen zeker terug.

Groetjes Herma en Hans

Herma en Hans Kok

Bungalow | 26-02-21

Wat hebben wij enorm genoten van het verblijf in jullie mooie huisje 4 'Flamingo'. Wat een top locatie!

We hebben 14 dagen mogen genieten op het prachtige resort, waar jullie met liefde elke dag weer aanwezig zijn om het een ieder naar zijn zin te maken.

En wat zijn jullie 2 toppers! Niks is te veel en van alles is tot op de puntjes goed geregeld. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Een echte aanrader dus!! Tot snel weer!


Groetjes,

Robin, Melissa en Calvin

Fam. Bleijenberg

BERICHT TOEVOEGEN AAN GASTENBOEK